Carolien Vat-Sandee

Carolien Vat-Sandee is Directeur van PortXL

“Monique is reeds een aantal jaar lid van het Stichtingsbestuur van PortXL – World Port Accelerator. In haar rol als bestuurder is het haar taak om naast toezicht te houden van deze organisatie, ook om mee te denken in de strategische ontwikkeling. Monique kenmerkt zich door goed te luisteren en door te vragen. In een vrij complex, politiek stakeholder veld neemt zij een onafhankelijke en integere houding aan. Haar persoonlijke waarden rondom energietransitie en sustainability zijn belangrijke drijvende krachten en daar zet ze zich voor in. Daarnaast is Monique een fijne persoonlijkheid om mee te werken en iemand om een goed gesprek mee te hebben.”

Periode 2019-heden

Dieuwke Hoogland

Dieuwke Hoogland is Directeur van Female Ventures

“Monique is een goede luisteraar voor iedereen. Ik waardeer haar kalme houding en haar manier om oplossingen te vinden voor aankomende uitdagingen. Ze is bewust en staat open voor nieuwe kansen. Zowel in de begindagen als bij het starten van Female Ventures en nu als Lid van de Raad van Advies van Female Ventures, waardeer ik haar inbreng zeer.”

Periode 2016-heden

Jeppe Machielsen

Jeppe Machielsen was in de tijd CFO van Eneco
“Monique is een persoon die zoekt naar innovatieve oplossingen door anders tegen bestaande waarheden te kijken. Daarbij schuwt zij het niet om nieuwe paden te betreden. Zij weet zich goed te bewegen in diverse netwerken en deze goed te onderhouden. Haar gedrevenheid om tot oplossingen te komen enthousiasmeert andere mensen, die zij vervolgens weet te betrekken. Zij is kostenbewust en kan goed de grote lijn vast houden zonder details uit het oog te verliezen. Monique is gedreven, commercieel vaardig en uitermate communicatief.”

Periode 2006-2014

Marisa Vink

Marisa Vink was Sales Manager

“Monique heeft veel kennis en ervaring in verschillende organisaties waardoor ze haar advies breed kan inzetten. Ze heeft een drive, is vastberaden en is een doorzetter in alles wat ze oppakt. Door haar overzicht van de keten overziet ze het macro, meso en micro niveau en kan hierdoor uitstekend schakelen. Innovatieve projecten worden binnen het vooraf bepaalde tijdschema opgeleverd. Monique is een aanwinst voor elke organisatie die op zoek is naar een ervaren professioneel die van alle markten thuis is.”

Periode 2005-2006

Quinten de Gooijer

Quinten de Gooijer was Site Acquisition manager

“Ik heb Monique gevraagd voor Nokia waar ze voor de uitrol van het netwerk van telecomoperator Ben verantwoordelijk was voor het sluiten van contracten met diverse grote vastgoedpartijen. Binnen een korte periode werden diverse contracten binnengehaald en volgde er een promotie voor haar. Monique is scherp, snel en doet haar werk met een flinke dosis humor.”

Periode 1998-2000